Freelance hjælp til hjemmesiden

En freelance tekstforfatter - til små virksomheder der vil frem

Skal en erfaren freelancer og online tekstforfatter skrive din webtekst? I et samarbejde med en professionel tekstforfatter, får du en sikker tekst til hjemmesiden. En sikker tekst er en tekst, der holder fokus på kundens behov. En tekst der ved, hvordan den taler til Google – mens den sælger din service. Det jeg især kan hjælpe dig med er salgstekst og digital markedsføring med SEO-tekst. Du kan også købe webtekster der ikke er søgeoptimeret. Det kan du se et eksempel på her: sales copy.

De fleste selvstændige bør ikke kæmpe alene med deres hjemmesidetekst. Vi har alle lært at skrive, men ikke alle er skåret til at skrive deres egne tekst. Eller sælge sig selv. Mange tror, at udgiften til professionel tekst er et oplagt sted at spare. Men det er lige omvendt. Øger du kvaliteten af din tekst, får din hjemmeside mere værdi og kan dermed bedre tiltrække nye kunder online.

Få det fulde udbytte af en tekstforfatters erfaring og uddannelse

At udvikle en ny webtekst, tager tid. Det kræver også erfaring med at sortere i virksomhedens informationer og budskaber. Der er hjemmesidetekster der skaber klarhed og tiltrækker nye kunder. Og så er der hjemmesidetekster der skaber støj og sender potentielle kunder på mentalt overarbejde. Den slags tekster og hjemmesider, får kun besøg én gang. Webtekst er en spændende, men også en stor opgave. Dels ved du ikke, hvad du ikke ved (fejl der er usynlige for dig). Dels er det svært at skrive sin egen tekst – og sælge sig selv.

Som online tekstforfatter besøger jeg ofte hjemmesider. Mange begår den fejl, at de skriver til sig selv. Om sig selv. For dig som ildsjæl (hvilket selvstændige ofte er) betyder det, at du ikke når ud over rampen med dine idéer, tilbud og intentionen bag din gode virksomhed. Mit bud er også, at du selv kan se, hvor din webtekst, salgstekst eller SEO-tekst og kommunikation halter. Men måske du mærker at du savner henvendelser fra nye kunder? Som professionel tekstforfatter kan jeg hurtigt pege på de svage punkter. Er du på vej med en helt ny hjemmeside? Så skaber vi den bedste tekst fra bunden.

Tekstopgaver spænder vidt - hvad har du brug for?

En freelance tekstforfatter kan hjælpe dig med flere forskellige typer af tekster og opgaver. Det kommer helt an på, hvilken uddannelse og erfaring tekstforfatteren har. Er der tale om en webtekst, der skal være synlig på Google? Så skal din freelancer have uddannelse inden for søgeoptimeret tekst og erfaring med online tekster. Skal du bruge en ren salgstekst til hjemmesiden? Så skal din freelancer være skarp i tekst der sælger. Har du brug for et nyt slogan? Så skal der sidde et kreativt hoved på skuldrene af din freelancer. Her hos Teksthjælp kan du selvfølgelig få det hele. Min viden henter jeg fra eksamener inden for journalistik og digital markedsføring (SEO-tekst). Men jeg har også salgstræning fra et personligt salgscoaching forløb. Endda fra en af de dygtigste ildsjæle inden for salg i Danmark. Han hedder Søren Lindhardt.

Sådan starter du samarbejde med en freelance tekstforfatter

Første trin er, at finde ud af om der er et match mellem freelanceren og tekstopgaven. Det kan være en fordel, at din freelancer har kendskab til din branche – eller emnet. Men det er ikke  nødvendigt. Her hos Teksthjælp udfylder alle mine kunder et spørgeskema. Du laver også selv et  udkast til dit eget indhold. Godt hjulpet på vej af mig. Det er dig, der er specialisten på dit område, i din branche. Det er din viden der skal frem. Til gengæld har jeg styr på, hvilke spørgsmål jeg skal stille dig, for at hente relevant viden frem. Jeg ved også, hvordan vi sælger dig bedst muligt.

Sådan klarer vi faktureringen

For at blive kunde hos Teksthjælp, skal du have et CVR-nr. Jeg gør brug af et freelance-bureau i København. Bureauet sikrer, at du får, hvad du skal bruge til dit momsregnskab mv. Det giver tryghed til alle parter.

Kom godt videre med mere teksthjælp ...

Vil du også have en hjemmeside, der er synlig på Google? Og gøre det nemmere for nye kunder at finde din service? Klik på linket og bliv klogere allerede i dag: GOOGLE SØGEOPTIMERING

STYRK HJEMMESIDE OG FORRETNING

Lad en freelance tekstforfatter skrive din hjemmesidetekst. KØB HJEMMESIDETEKST DER SÆLGER

KOM HURTIGERE I MÅL MED NYE TEKSTER

Ring og få en snak

Skriv en mail