Teksthjælp der faktisk hjælper

Freelance tekstforfatter – en vej til professionel tekst

Har du brug for en tekst, der tiltrækker kunder – så vil et samarbejde med en freelance tekstforfatter få dig hurtigt i mål. Som freelancer arbejder jeg primært med online tekst – også kaldet webtekst. Har du en hjemmeside, hvor tekst og indhold trænger til en opdatering? Eller er du på vej med din første hjemmeside til en ny virksomhed? Så er du landet det rette sted – her hos Teksthjælp.

Som tekstforfatter møder jeg mange selvstændige, der kæmper med deres tekst. Og med god grund. For selvom vi alle har lært at skrive, så er det ikke alle, der er skåret til at skrive deres egne tekster. Mange tror, at tekst er et oplagt sted at spare på markedsføringsbudgettet. Men det er ikke tilfældet. Det er lige omvendt. Når du øger kvaliteten af din tekst, fremstår du mere professionel, og tiltrækker flere af de kunder, du ønsker dig.

Erfaren tekstforfatter og skribent - med relevant uddannelse

Tekst er en udviklingsopgave der tager tid. Du skal løbende kunne adskille det nødvendige indhold fra de informationer, som din læser ikke har brug for. Derfor er tekst en spændende, men stor opgave. Og den største udfordring? Du ved ikke, hvad du ikke ved. Der er altså en rigtig god grund til at mange kæmper med tekst og budskaber. Det ER svært at skrive sin egen tekst – og sælge sig selv. NB! Min egen salgstræning? Den har jeg fra et mentorforløb hos den dygtige Søren Lindhardt.

Som online tekstforfatter besøger jeg ofte hjemmesider. Den mest gængse fejl jeg støder på, er, at afsenderen skriver til sig selv – om sig selv. Resultatet er, at ildsjælen bag den gode virksomhed, ikke når ud over rampen til kunderne. Og ingen kan se, hvor deres egen tekst halter. Ofte er det noget man først mærker, når henvendelser og nye kunder udebliver. Er det noget du genkender? Heldigvis kan en tekstforfatter hurtigt pege på de svage punkter i din kommunikation.

Når målet er at leve af sin forretning

Så skal din tekst på plads. En freelancer kan hjælpe dig med forskellige typer af tekster, alt efter hvilken uddannelse og erfaring tekstforfatteren har. Er der tale om en webtekst, der skal være synlig på Google? Så skal din freelancer have uddannelse inden for søgeoptimeret tekst og erfaring med online tekster. Skal du bruge en ren salgstekst til hjemmesiden? Så skal din freelancer være skarp i tekst der sælger. Har du brug for et nyt slogan? Så skal der sidde et kreativt hoved på skuldrene af din freelancer.

Her Teksthjælp er det muligt at få hjælp til det hele. Mine faglige ressourcer henter jeg fra eksamener inden for journalistik og digital markedsføring (SEO-tekst). Men jeg har også træning inden for kundepsykologi og især salgstekster. Derudover følger jeg med udviklingen på Google, og kaster alle de gode råd jeg har om markedsføring og synlighed i din retning.

Hvordan starter du samarbejde med en freelancer

Første trin er, at finde ud af om der er et match mellem opgaven, freelanceren og virksomheden. Det kan være en stor fordel, at din freelancer har kendskab til emnet, der skal formidles. Men det er ikke altid nødvendigt. Hos Teksthjælp udfylder du som kunde et spørgeskema – og laver udkast til dit eget indhold. Det er dig, der er specialisten, og din viden der skal frem. Til gengæld stiller jeg alle de spørgsmål, der sikrer en relevant tekst til dine nye kunder.

Sådan klarer vi faktureringen

For at blive kunde hos Teksthjælp, skal du have et CVR-nr. Jeg gør brug af et freelance-bureau i København. De sikrer, at du får, hvad du skal bruge til dit momsregnskab mv. Det giver tryghed til alle parter.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Er du nysgerrig på, hvad der skal til for at blive fundet på Google? Så skal du læse videre her: SYNLIGHED PÅ GOOGLE – så du ved, hvad der skal til, for at kunderne kan finde dig online

Mangler du en freelance tekstforfatter?

Ring, og få en snak om samarbejdet

Skriv en mail, hvis du har spørgsmål