Bliv fundet på Google

Få hjælp til Content Marketing tekst

Content Marketing er metoden du tager i brug, når du vil tiltrække en mere præcis målgruppe til hjemmesiden. Content Marketing er en del af hjemmesidens SEO-strategi, og i princippet alt det indhold, du har på din hjemmeside, der kan tiltrække potentielle kunder. Hvis du vel at mærke, har indbygget relevante søgeord i tekst-indholdet og svarer på dine kunders generelle spørgsmål – noget en professionel tekstforfatter kan hjælpe dig med at få styr på. Content marketing er også en måde for dig at sælge din virksomhed, uden at du skal tænke ”salg”. Emnet du skriver om og informationerne du gavmildt giver videre til din kunder, arbejder for godt dig. Det får nye kunder til at tage kontakt. Ganske enkelt fordi du illustrerer, at du ved og kan noget, som de har brug for. Du skaber en win-win-situation. Både for dig selv og de potentielle kunder der leder efter dine tilbud.

Content Marketing og SEO-tekst

Er dit indhold skrevet som en del af din SEO- strategi, er der gode chancer for, at det er din hjemmeside der popper op i det organiske søgeresultat på Google. Sagt med andre ord, så kan du skabe en bomstærk hjemmeside på Google, hvis dit indhold er bygget på en grundig søgeordsanalyse, SEO-strategi og SEO-tekst. Og det er godt nyt for især små virksomheder, der tager de første skridt ud på Google. Når jeg som SEO-tekstforfatter arbejder med idéer til Content Marketing, bruger jeg søgeordsanalyse til udvikling af en strategi for indholdet på hjemmesiden. Jeg analyserer også gerne en ældre hjemmeside og ser på, om der er optimal sammenhæng mellem dit indhold og dét kunderne søger efter. Er det ikke tilfældet, hjælper jeg dig med at optimere kundernes interesse for din forretning.

Lad hjemmesiden nå sit fulde potentiale

Især mindre virksomheder ved ikke nok om SEO, analyser og digital markedsføring til at udvikle eller udnytte en hjemmesides fulde potentiale. Lad mig gøre det mere klart. Content Marketing er relevant for ALLE hjemmesideejere med en forretning online. Man behøver ikke gå til store bureauer for at få løst denne opgave. En freelancevirksomhed som Teksthjælp, kan hjælpe selv de mindste hjemmesider med at få optimeret indhold. Det handler om at vise din forretning frem – så kunderne kan se værdien af dit produkt fra så mange vinkler som muligt. Det hjælper jeg dig med. Uanset, hvilken branche du arbejder i.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om FREELANCE TEKSTFORFATNING – og hvad det betyder for dig, at hyre og samarbejde med en freelancer.

Skal din Content Marketing løftes

Ring og få en snak om din tekst

Skriv gerne en mail med spørgsmål