Hjælp til SEO

SEO - optimering og hjælp til små virksomheder

Har du brug for hjælp til din SEO – også kaldet søgeoptimering? Teksthjælp er et lille SEO-tekst-bureau. Her får du hjælp til at lægge den bedste strategi for dit indhold på hjemmesiden. Du får skrevet dine SEO-tekster. Altid med salg og dine kunder for øje. Som erfaren SEO-tekstforfatter inden for digital markedsføring, laver jeg en søgeordsanalyse af din branche. Jeg finder også de søgeord der er vigtige for din hjemmesidetekst. Før du beslutter dig for at købe SEO hjælp, er det vigtigt at forstå Googles spilleregler.

SEO-tekst giver dig en gratis billet til at blive synlig uden annoncer. Men der er ingen garanti. Vi kan alle styre SEO-teksten på vores hjemmeside. Men vi kan ikke 100% styre, hvad Google vælger at gøre synligt i søgeresultaterne. SEO er dog stadigvæk vores stærkeste redskab i kampen om at blive synlig på Google uden annoncering. Og det skal du udnytte. Mit gæt er, at du fandt denne side på Google? Hvis du vil, kan jeg gøre for din hjemmeside, hvad jeg har gjort for min egen.

Om at være synlig på Google - med og uden betalte annoncer

Har du prøvet at google efter et produkt eller en service, så ved du, at det første du møder er betalte annoncer. Men vidste du, at alle de andre resultater har et særlig navn/en særlig betegnelse? Alle resultater der ikke kommer frem på grund af annoncer, kalder man for det organiske søgeresultat. De har ikke betalt for deres synlighed med annoncering. De kommer frem på Google, fordi hjemmesiderne har styr på deres søgeoptimering. Det gode ved SEO-hjælp til hjemmesiden er, at undersøgelser viser, at flere kunder foretrækker at klikke på de organiske søgeresultater frem for annoncerne. Måske fordi vi foretrækker selv at finde og vælge vores løsninger på Google? Når det er sagt, så vil jeg som SEO-tekstforfatter ikke afvise, at det kan være en god idé i en periode at betale for annoncer. Især, hvis du er i en branche med meget høj konkurrence på de forskellige søgeord. Det kan nemlig tage tid for dine SEO-tekster at arbejde sig frem i søgeresultaterne på første eller anden siden af Google. Men det sker også, at du får en flot position med det samme.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – og bliv klogere på hvorfor autenticitet i markedsføring er vigtigt, og hvordan vi finder den frem i din forretning.

Har du brug for mere synlighed

Ring og få en snak om opgaven

Skriv en mail og få et hurtigt svar