Hjælp til SEO-markedsføring

Få en synlig hjemmeside på Google

Har du lige fundet min hjemmeside på Google? Og ønsker du den sammen synlighed til din hjemmeside? Så har du brug for nye eller bedre søgeoptimerede tekster. Også kaldet SEO-tekst. Søgeoptimeret tekst er en gratis billet til at blive synlig på Google. Men mens vi kan styre den tekst vi skriver på hjemmesiden, kan vi ikke 100% styre, hvad Google vælger at vise i de organiske søgeresultater. Algoritmerne, der vurderer hvem der skal ligge på første side af Google, er ikke kun hemmelige. De er også i konstant udvikling. Men lidt ved vi. Og ud fra det vi ved, kan vi arbejde med at få din hjemmeside helt frem på Google og synlig for de kunder, du ønsker at tiltrække. Og helt på første side, selvom dét kan tage lidt tid at nå dertil. Er du i en branche med meget høj konkurrence? Så kan det give god mening at annoncere i en periode, for at skaffe mere trafik til hjemmesiden. Men det er ikke altid nødvendigt. Og undersøgelser viser, at der er flere kunder, der klikker på organiske resultater, end der er kunde, der klikker på annoncer. Måske fordi vi foretrækker selv at finde og vælge vores løsninger på Google.

Hjælp til SEO-tekst-strategi og analyse

Teksthjælp leverer gennemarbejdede SEO-tekster, bygget på en grundig søgeordsanalyse, der arbejder for dig mange år frem. Selv som professionel tekstforfatter kan jeg ikke give dig fuld garanti for at den nye tekst gør hjemmesiden synlig med det samme. Det er der ingen der kan. Men god SEO og salgstekst vi aldrig være spildt, da din hjemmeside oparbejder anciennitet på Google, som tiden går. Det vil sige, at du med god SEO-tekst kan arbejde dig frem til både bedre og perfekte placeringer på den lange bane. Med hjælp fra en SEO-tekstforfatter får de potentielle kunder langt nemmere ved at finde dine tilbud online. En hjemmesidetekst der ikke er SEO-optimeret, har en chance der er = 0 for at blive opdaget på Google.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – og bliv klogere på hvorfor autenticitet i markedsføring er vigtigt, og hvordan vi finder den frem i din forretning.

Har du brug for mere synlighed

Ring og få en snak om opgaven

Skriv en mail og få et hurtigt svar