Domænenavnet gør en forskel

Tænk dig godt om, før du vælger navn til hjemmesiden

Vidste du, at hjemmesidens navn (også kaldet domæne og domænenavn) har stor betydning for, om kunderne klikker sig ind på hjemmesiden? Og at Google efter sigende stadigvæk lægger vægt på ordene i domænenavnet? Er det sandt, og det er der noget der tyder på – kan hjemmesidens navn betyde en hel del for din synlighed på Google. Som professionel tekstforfatter med speciale i hjemmesider og organisk synlighed på Google, tilbyder jeg derfor nye virksomheder hjælp til at finde det bedste domænenavn til en ny hjemmeside. Et navn til hjemmesiden der vil øge synlighed og troværdighed overfor den rette målgruppe. Dette tilbud får du adgang til helt gratis, når vi laver en aftale om tekstforfatning til din nye hjemmeside.

Jagten på det bedste domænenavn

Måske du allerede har opdaget, at der ikke synes at være mange ledige domænenavne tilbage? Og ja. Der er mangel på de gode, korte og især relevante navne til hjemmesider. Det skal dog ikke forhindre dig i at gå på jagt efter et effektivt domænenavn til din hjemmeside. Og det kan Teksthjælp hjælpe dig med. Det første du skal tænke over, er at hjemmesidens navn er et af kundens første indtryk. Og at det er en fordel, at navnet på din virksomhed er det samme som hjemmesidens navn. Som SEO-tekstforfatter går jeg op i, hvad kunderne søger efter på Google. Og hvordan. Og det bør du også gøre, når du skal finde et effektivt navn til din hjemmeside. Jeg undersøger dine muligheder og kommer med idéer og forslag.

Troværdige domæner online - test det selv

Prøv at Google denne sætning: Hundemad. Og se så på de forskellige domænenavne, der dukker op. F.eks.: Lavprisdyrehandle.dk – Olivers.dk – DyrenesButik.dk – Hundensmad.dk – Dyrelageret.dk osv. Og overvej så, hvilket domænenavn der virker mest tiltrækkende på dig. Læg mærke til hvad du lægger vægt på, og hvorfor du gør det. Og husk at det ikke er  meget anderledes, når dine potentielle kunder sidder foran deres skærm – og overvejer, om det er dit domænenavn og din hjemmeside de vil klikke på – eller ej.

Gå ikke glip af ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – bliv klogere på hvorfor autenticitet i markedsføring er vigtigt, og hvordan vi finder den frem i din forretning.

Har du brug for et tiltrækkende domænenavn?

Ring og få en snak om domænet

Send en mail - så vender jeg tilbage til dig