Hvad skal hjemmesiden indeholde

Strategi for indhold - der vil tiltrække kunder til din hjemmeside

En god hjemmeside har en klar målgruppe. Den har et også et indhold, der passer til hjemmesidens formål. Derfor skal du starte med at analysere mål og formål med din hjemmeside. Du sætter dig ind i, hvad dine kunders problemer, ønsker og drømme er. Og hvor dine tilbud, rammer deres behov – før du bygger din tekster. Det er sådan, at du skaber godt indhold til en ny hjemmeside. Det handler om god tekst. Og forskellig tekst. For eksempel SEO-teksten der gør din hjemmeside synlig – og salgsteksten og teksten i din Content Marketing der skaber omsætning i din forretning. Er strategien for indhold, tekst og SEO ikke på plads, bliver det svært for hjemmesiden at udnytte sit fulde potentiale. Dit website er et redskab, der kan arbejde effektivt for dig døgnet rundt. Men kun hvis du har den tekst, der gør hjemmesiden til en succes.

En god tekst skaber kontakt

Din hjemmeside skal evne at skabe troværdighed og en god oplevelse for brugeren. Den skal leve op til nytidens krav fra både kunder og Google. Er du usikker på, hvad de nye krav indebærer, vil jeg anbefale dig at dykke ned i Googles egne anbefalinger. Google har skrevet en del om, hvad det indebærer at være online med en professionel hjemmeside. Især hvis du har planer om at gøre-det-hele-selv. Du klikker her: lær at lave gode websites. Husk også, at en god tekst kan mere end at formidle en række fakta. Den danner en relation med sin læser, og gør dine tilbud konkurrencedygtige. Ikke kun på Google, men også inden for din branche. En god tekst tiltrækker ikke “bare” kunder. Den tiltrækker de rigtige kunder. Alt det kan en professionel tekstforfatter med speciale i hjemmesider og god kommunikation, hjælpe dig med at få styr på.

Få også styr på dit webdesign

Er du ikke webdesigner, er det vigtigt at du får hjælp til design og struktur på hjemmesiden. Er der tale om en hobby? Så vil jeg sige, at en hjemmestrikket hjemmeside sikkert er fin. Men har du planer om en professionel forretning er hjælp til en professionel hjemmesidevejen frem. Den gode nyhed er, at den ikke behøver være dyr for at være effektiv. Du kan nøjes med et enkelt design, hvis bare hjemmesiden er SEO-venlig. Og siden lever op til de tekniske krav fra Google. Det er dét, der skal til, hvis en ny hjemmeside skal klare sig i konkurrencen. Er du nysgerrig på, hvad det koster at få ny hjemmeside?  Teksthjælp samarbejder med et webbureau, der leverer flotte hjemmesider i SEO- og mobilvenligt design. Du klikker dig frem til webbureauet her: WebPedel.dk. Du kan altid ringe og få en pris – helt uforpligtende.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – bliv klogere på hvorfor autenticitet i markedsføring er vigtigt, og hvordan vi finder den frem i din forretning.

Mangler hjemmesiden en strategi

Ring og få en snak om ny tekst

Skriv en mail og få et hurtigt svar