Hjælp til SEO-marketing

Markedsføring af hjemmesider med SEO

Marketing er et engelsk ord, der dækker alt, der har med din salgsstrategi at gøre. Det vil sige, den strategi du bruger til at nå ud med dit budskab/produkt til potentielle kunder – det danske ord for samme sag er markedsføring. SEO betyder søgemaskine-optimering, og lægger vi de to ord sammen (SEO+marketing), får vi et begreb der dækker en salgsstrategi der bygger på SEO-tekst og søgeoptimering af hjemmesiden.

Lidt om SEO-teksten

Ved du allerede lidt om SEO-optimering, så ved du også, at SEO er en helhed, der består af mange små indsatser, der tilsammen gør din hjemmeside synlig for relevante kunder online. Især på Google, da det er Google-SEO vi ved mest om. Her hos Teksthjælp får du hjælp til dit salgsarbejde – og en SEO-marketingtekst fra en professionel tekstforfatter

Synlig og søgbar salgstekst på Google

SEO-marketing har fokus på tekst og indhold på hjemmesiden. Også kaldet SEO-tekst. Vil du vide mere om søgeoptimeret tekst, så skal du læse videre her: SEO-tekst. Har du en ny hjemmeside, der skal markedsføres, er det en rigtig god idé at læse med nu – hvor vi dykker lidt ned i, hvad det hele handler om, når vi taler om SEO-marketing / SEO-markedsføring. Har du allerede en hjemmeside? Så læs med alligevel. Det kan være du opdager, hvad du mangler. Eller kan gøre bedre.

Kampen om pladsen på Google

De store virksomheder har råd til at ansætte medarbejdere på fuld tid til at klare hjemmesidens markedsføring. Men det har de færreste små virksomheder plads til i deres budget. Men SEO markedsføring er ikke noget du kan undvære. Måske engang. Men ikke længere. Da internettet startede, var indsatsen til at overskue for de fleste. En enkelt hjemmeside og en række søgeord ind fra højre – var nok til at give enhver hjemmeside gode chancer på Google. Sådan er det ikke i dag.

Google dominerer fordi…

Søgemaskiner er big business, og det påvirker alle der ejer en hjemmeside. Og fordi Google fører klart over alle andre søgemaskiner, er det også dem der sætter højden på baren, og styrer hvilke krav vi skal opfylde for at fortjene en gratis plads i netop deres søgeresultater. Derfor hedder den søgeoptimering du køber her os Teksthjælp: Google-SEO.

Hvad alle bør vide om Google

Google vil kun én ting: Fastholde sin position som den mest brugte søgemaskine gennem gode brugeroplevelser. Derfor er en brugervenlig hjemmeside en vigtig del af din markedsføring. Simpelthen fordi den hænger sammen med dine chancer for synlighed på Google. Den gode nyhed er, at ved at leve op til krav fra Google, sikrer du også de krav, kunder har generelt.

Hold ikke dig selv tilbage

Om vi sælger vores produkt eller ej, det er Google jo ligeglad med. Men det er du ikke. Derfor skal du kaste dig ind i kampen med hoved først og en fløjtende flot og kundevenlig hjemmeside til dine kunder. Overblikket over den opgave? Det får du her. Barberet ned til 3 opgaver du skal bruge din tid og ressourcer på:

En god nyhed til nystartede virksomheder

Det gør ikke noget, at du kommer fra en branche, hvor der er høj konkurrence om kunderne. Der er også plads til dig. Der vil altid være kunder, der leder efter dig og dine kompetencer. Og kunder er kloge. De er nemlig trætte af reklamerne på Google. Det betyder, at hvis de kan, så går de langt uden om annoncerne, og leder efter dig i de organiske søgeresultater. Det viser målingerne, og det er en god nyhed for alle os der satser på synlighed med SEO-markedsføring. Så længe nye kunder kan finde dig på Google, du virker kompetent og giver dem det, de mangler – så har du en god chance for at skabe en god forretning. Alt du skal gøre er, at sikre kvaliteten af din markedsføring og salgstekst på hjemmesiden. Så gør kunderne resten.

Lidt om priser på teksthjælp og SEO-hjælp

Medmindre du er parat til at bruge en hel del tid på at genere trafik via sociale medier, så er SEO-markedsføring af din hjemmeside afgørende for at tiltrække nye kunder. Fordi Teksthjælp har fokus på små virksomheder, er det muligt du kan bestille en begrænset hjælp, der passer til dit budget. En forside med 5 overskrifter og brødtekst koster 5.000 kr. Undersider mellem 1.600 og 3.200 kr. for cirka 500 ord eller optimering af en galleriside. Jeg anbefaler alle med et begrænset budget, at starte med en mindre enkel hjemmeside – og give den en bomstærk SEO-tekst og salgstekst. Så er grundlaget i orden, og du er klar til at tiltrække nye kunder med de nye tekster.

Besøg en tidligere kunde hos Teksthjælp

I Århus ligger der en arkitektvirksomhed, der skulle bruge en god synlighed og klare tekster til nye kunder. Du kan besøge siden her: (link på vej).

Har du brug for hjælp til SEO-marketing?

Ring og få en snak om din niche

Skriv og få hurtigt svar på spørgsmål