Optimer din SEO-tekst

Få hjælp til Content Marketing tekst

Nye tekster til din Content Marketing vil tiltrække en mere præcis målgruppe til din hjemmeside. Content Marketing er en del af hjemmesidens SEO-strategi, og i princippet alt det indhold, du har på din hjemmeside, som kan tiltrække potentielle kunder. Hvis du vel at mærke, har indbygget relevante søgeord i tekst-indholdet og svarer på dine kunders generelle spørgsmål. Content marketing er altså en genial måde for dig at sælge din virksomhed, uden at du skal tænke ”salg”. Det du siger og giver godt videre til din kunder, arbejder for dig og få interesserede til at vende tilbage til dig. Ganske enkelt fordi du illustrerer, at du ved og kan noget, som de har brug for. Det er en venlig og rar metode du kan bruge, til at nå dine kunder.

Er dit indhold skrevet som en del af din SEO- strategi, er der altså gode chancer for, at det er din hjemmeside der popper op i det organiske søgeresultat på Google. Sagt med andre ord, så kan du skabe en bomstærk hjemmeside på Google, hvis blot dit indhold er bygget på en grundig søgeordsanalyse, SEO-strategi og SEO-tekst. Og det er godt nyt for især små virksomheder, der tager de første skridt ud på Google.

Når jeg som SEO-tekstforfatter arbejder med idéer til Content Marketing, bruger jeg søgeordsanalyse til udvikling af en strategi for indholdet på hjemmesiden. Jeg analyserer også gerne en ældre hjemmeside og ser på, om der er optimal sammenhæng mellem dit indhold og dét kunderne søger efter. Er det ikke tilfældet, hjælper jeg dig med at optimere kundernes interesse for din forretning.

Udnytter du hjemmesidens fulde potentiale

Især mindre virksomheder ved ikke nok om SEO, analyser og digital markedsføring til at udvikle eller udnytte en hjemmesides fulde potentiale. Lad mig gøre det mere klart. Content Marketing er relevant for ALLE hjemmesideejere med en forretning online. Man behøver ikke gå til store bureauer for at få løst denne opgave. En freelancevirksomhed som Teksthjælp, kan hjælpe selv de mindste hjemmesider med at få optimeret indhold. Det handler om at vise din forretning frem – så kunderne kan se værdien af dit produkt fra så mange vinkler som muligt. Det hjælper jeg dig med. Uanset, hvilken branche du arbejder i.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Med freelance hjælp til din hjemmeside, kan du fylde den med tekster, du køber hen ad vejen. Læs mere om det lige her: FREELANCE TEKSTFORFATNING.

Teksthjælp til din hjemmeside begynder her:

Ring, og få en snak om nyt indhold til din hjemmeside

Skriv gerne, hvis du har spørgsmål til ny tekst eller andet