Bliv fundet på Google

Terapeuter har også brug for god SEO-tekst

Nye klienter kommer sjældent af sig selv. Derfor har det stor betydning for alle terapeuter, psykologer og selvstændige behandlere, hvor godt deres tekster på hjemmesiden klarer sig. Især synligheden på Google er vigtig, når du gerne vil tiltrække flere til din praksis. Det kræver effektive SEO-tekster, og dem får du her. Jeg er professionel tekstforfatter og uddannet inden for journalistik, digital markedsføring, kundepsykologi og salg. Mit speciale er at hjælpe små virksomheder som din med at komme ud over rampen. Og sikre at klienterne kan se og mærke, hvem du er.

Behandlere skal sælge sig selv - lidt bedre

Har du allerede en hjemmeside, tager vi udgangspunkt i dine nuværende tekster. Hvor synlig er du lige nu? Har du de rigtige søgeord? Er der sat ord på, hvad der kendetegner dig som psykolog? Eller terapeut? Hvem ønsker du, skal vælge dig til? Eller fra? Og hvorfor? Hvad er din fortælling? Dine kompetencer og styrker skal findes frem, og bygges ind i en god SEO-tekst. Og det kan jeg som professionel tekstforfatter hjælpe dig med. Jeg hjælper dig med at dykke ned på bunden af det professionelle hjerte, der banker for faget. Vi sætter ord på dét, du er bedst til, så de mennesker du gerne vil hjælpe, kan finde dig.

Vi udvikler din hjemmesides indhold

Som tekstforfatter kan jeg også vise dig, hvordan du udvikler indholdet på hjemmesiden. Og dermed udvikler din profil og virksomhed overfor kommende klienter. Vi kan blandt andet bruge søgeordsanalyser. Søgeordsanalyser giver et billede af hvad brugerne af Google leder efter, og hvilke emner du med fordel kan fokusere på. Så er der garanti for at du møder klienterne, hvor de er, og med det de har brug for. Terapi og salg er to begreber der ikke klinger naturligt sammen. Men det er faktisk dét, du har brug for. Hvordan jeg arbejder med salg som tekstforfatter, kan du læse mere om her: Gode salgstekster

Skab en klar profil med et professionelt portræt

Har du en spændende historie eller baggrund, som dine klienter med fordel kan læse om? Jeg skriver artikler og laver portrætter til hjemmesider, der giver et unikt indtryk af, hvem du er. Artiklen skriver jeg på baggrund af et personligt interview. Vi finder og vælger en journalistisk vinkel, der er relevant for dit arbejde som terapeut og behandler. Et professionelt portræt vil skille dig ud fra andre i branchen – på en positiv måde. Professionelle portrætter bringer læseren tættere på dig og dit arbejde. Som behandler får du en klar profil, der hjælper fremtidige kunder med at vælge dig til. Det handler om indtryk og tryghed, der gør vejen til første kontakt meget kortere. Samtidig er det unikt content til din hjemmeside, som Google er glad for. En vigtig sidebonus er, at processen omkring artiklen vil give dig selv et nyt og klart billede af, hvem du er i dit arbejde, og hvad der gør dig unik. Det er en stor hjælp til de mennesker, der lige nu leder efter dét, du har at give videre i din terapi og behandling. Professionelt og som menneske. Vil du se et eksempel? Så kan du læse et portræt af en kunstner, jeg skrev i forbindelse med hendes nye hjemmeside: Besøg hendes side her. Et personligt portræt inklusive interview koster 5000 kr. + moms.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – og hvorfor autenticitet i salg og markedsføring også er vigtigt for dig.

Skal dine tilbud være mere synlige

Ring og få en snak om SEO-hjælp

Skriv en mail og få et hurtigt svar