Bliv ejendomsmægleren man husker

God salgstekst styrker relationen til den næste kunde

Alle vil have den bedste mægler og den bedste salgstekst. Men hvad med ejendomsmæglerens egen salgstekst? På hjemmesiden, flyeren eller brochuren? Teksten til kunderne, er altså ikke bare en tekst. Du bygger en relation med din tone, billeder og budskaber. Ejendomsmæglerbranchen er kendt for deres floskler, men det betyder ikke, at din forretning skal følge trop. Begynd at se teksterne med kundernes øjne. De vil have det bedste salg eller det bedste køb. Den bedste bolig. Det bedste slutresultat. Så enkelt er det. En kunde vil altid forsøge af afkode, om de skal vælge din forretning, eller de skal tage den anden på hjørnet.

Du kan sælge ejendomme, din tekstforfatter kan skrive

Er du ikke helt skarp på tekstens opgave og formål, er det nemt at falde i fælden, hvor du ender med en indefra og ud-tekst. Den slags tekster handler om dig og dine tanker. Men den gode tekst er udefra og ind-teksten. Skrevet i kundernes sko. Faktisk er det den eneste tekst, der giver mening for kunderne. Men alligevel ser jeg mange indefra og ud-tekst – salgstekster, der næsten helt har glemt kunden. Og det er da ærgerligt, med de penge der er brugt på hjemmeside, flyer og omdeling. Det betyder nemlig, at teksten du sender ud, ikke arbejder nok for din forretning.

Slip den tørre tekst og få en levende forretning

Der er lidt dovendyr i os alle sammen, så en god salgstekst må gerne skubbe lidt til os. Den må gerne inspirere og motivere. Og samtidig gøre kunderne trygge. Den skal også bekræfte vores indre fortælling om det, vi ønsker at opnå. Gør den ikke det? Så handler vi ikke på sagen. Vi venter på i morgen eller en anden mulighed. En flad tekst kan ikke meget. Men investerer du lidt i sagen, får du gode kort på hånden på den lange bane. Det gør jo ikke noget, at du og dine kollegaer i butikken ikke skal arbejde så hårdt for at tiltrække nye sælgere og boligejere. Det kan teksten gøre for jer.

Bliv den lokale mægler man husker

Jeg er freelance tekstforfatter med speciale inden for salgstekster. Jeg vil gerne være din faste tekstforfatter ved hånden. Og sikre, at det er dig og din forretning, der bliver tænkt på først, når man skal sælge sin bolig i dit lokalområde. Teksthjælp udvikler også slogans til virksomheder. Skal jeres butik bruge et skilt eller en tag-line på hjemmesiden, der siger det hele? Du kan købe rettigheden til et af de to slogans her på siden, eller – jeg kan forfatte et helt nyt til butikken.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – og bliv klogere på hvorfor autenticitet er vigtigt, og hvordan vi finder den frem i din forretning.

Teksthjælp til dit salg starter her:

Ring og får en snak om salgstekst

Skriv en mail og få et hurtigt svar