Hvem laver gode hjemmesider

Hvordan vælger du det rigtige bureau til dit webdesign? Og hvorfor er det vigtigt?

Et godt webbureau er vigtigt, men hvorfor det?

Denne side handler om, hvorfor det at få en god hjemmeside er vigtigt. Den handler også om, hvorfor jeg fraråder, at man laver sin egen hjemmeside – og hvor man finder et ærligt webbureau til opgaven. Bliver du hængende lidt endnu, kan du læse dig frem til to anbefalinger på to forskellige webbureauer. Anbefalinger finder du nederst på siden. Men læs alligevel sidens tekst igennem. Måske du finder guldkorn du mangler? Eller links, der får dig det rette sted hen? Indholdet er skrevet til dig, som drømme om en sikker vej til en ny, god hjemmeside til fremtidens kunder. 

Margit Abrahamsen, professionel tekstforfatter

Webdesign - og hvad det betyder din succes online

Som tekstforfatter er mit speciale ikke design af hjemmesider, men derimod at skabe gode tekster til nye hjemmesider. Jeg skriver alligevel om valg af webbureau, fordi jeg ofte møder selvstændige, der har problemer med deres hjemmeside. Mit ønske er at hjælpe færre selvstændige, der er utilfredse med deres websites og har svært ved at tiltrække kunder online. De mest alvorlige problemer, jeg ser, opstår, når hjemmesidens design og navigation modarbejder og vanskeliggør kommunikationen med kunderne.

Folk har hverken tid eller tålmodighed til at besvære sig med en besværlig hjemmeside. Derfor skal navigationen være nem, og de vigtige informationer nemme at finde. Når man bliver irriteret eller er det mindste i tvivl om, hvorvidt man er havnet det rette sted eller ej, klikker man hurtigt væk og videre. Og det er jo ærgerligt, hvis hele formålet med din hjemmeside er at tiltrække kunder online. NB: Dårlige billeder med statister gør heller ikke noget godt for dit kundetække.

Find ud af, hvordan du tiltrækker kunder online 

Spar en dyrekøbt erfaring

Lad os se på, hvad der kan gå galt, og hvad det vil sige at “komme i klemme med en ny hjemmeside”. Nogle har købt deres nye website alt for dyrt. Nogle sidder tilbage med en upersonlig skabelon, der ikke er særlig brugervenlig. Andre er blevet bundet til dyre løsninger i webbureauer, som de ikke kan komme ud af – endda mange år frem i tiden! Selvfølgelig kan de gå deres vej og lukke døren til bureauet, men ikke uden at miste deres penge og den hjemmeside, de har betalt for. Webbureauet ejer nemlig rettighederne til produktet. Min anbefaling er, at du altid sikrer dig, at du selv har rettighederne til ethvert produkt, du har betalt for.

Vil du læse om, hvor galt det kan gå? Luskede tilbud om GRATIS HJEMMESIDE og SEO – der er ren snyd? Linket fører til en artikel fra AMINO, Danmarks største portal for iværksættere. 

Dit hjemmestrik - i kapløb de professionelle

Der er en anden særlig gruppe, der helt på egen hånd også kommer i klemme. Det er dem, der bygger deres egen hjemmeside uden bare en smule erfaring med webdesign. Hvor svært kan det være, ikke? Gratis, nemme og gør-det-selv-hjemmesider er populære. Måske fordi vi svømmer rundt i reklamer, der fortæller os, at du med få klik kan få en hjemmeside op at stå. Og det er jo ikke løgn. Men i forhold til hjemmesidens yde- og konverteringsevne er der mange tekniske detaljer, der skal spille sammen, før du når en god hjemmeside. Det vil sige hjemmesiden, der gør nysgerrige besøgende til betalende kunder.

Bliv klogere på dine markedsføringstekster 

Undgå spildtid og øv-tid

Gør-det-selv-folket har alle det til fælles, at de risikerer at spilde en masse tid på at løse en opgave, de egentlig ikke har interesse eller flair for. Deres interesse ligger i deres fag og branche. En hjemmeside er et professionelt værktøj til markedsføring af dine produkter eller services. Hvis du sukker ved tanken om opgaven, er det vigtigt, at du giver opgaven omkring dit webdesign videre til en fagperson! En person, der dagligt arbejder med at bygge gode hjemmesider og ved, hvad der skal til for at løse opgaven professionelt. Du vil gøre dig selv og din forretning en stor tjeneste. Når det er sagt, så er der også en del af gør-det-selv-folket, som klarer sig godt med en hjemmelavet hjemmeside. Men man skal have talentet.

Bliv også klogere på professionel tekstforfatning

Tre gode råd før du vælger webbureau

  1. Sæt dig ind i, hvad en ny hjemmeside kræver, så du har en ide om omfanget af arbejdet. Læs en guide om nye hjemmesider
  2. Bed om et uforpligtende tilbud fra et webbureau, der har god erfaring med at lave hjemmesider. Tag en snak med bureauet om, hvad du og din virksomhed har brug for og hvor stort dit budget er. Det er muligt at få en god hjemmeside, selv på et mindre budget. Læs om din mulighed for en professionel billig hjemmeside
  3. Vælg et webbureau som designer i WordPress (det sikre valg). Se eksempler på flotte hjemmesider

Køb et nyt webdesign med ro i maven

De fleste der mangler en ny hjemmeside, drømmer nok om en sikker vej til et godt webdesign, der kan hjælpe dig med at skaffe kunder online. Optimalt skal du samarbejde med et bureau, som kan deres kram når det gælder design, indhold, billeder og brugervenlighed. De skal have styr på, hvad en responsiv hjemmeside er, og brænde for at styrke din online tilstedeværelse. De skal, ligesom dig være opsat på, at du får lige dét webdesign, du og din virksomhed har brug for. Med en god hjemmeside kan du gå online, være stolt af dit webdesign og give dine kunder den oplevelse, de har brug for, når de skal læse om din virksomhed.

MINE ANBEFALINGER

De anbefalinger du får her, går til webbureauer med god kundeservice og rimelige priser. Køber du en hjemmeside hos dem, ejer du selv din egen hjemmeside. Du kan vælge at tilkøbe løbende support, men du kan også vælge at købe vedligehold på timebasis. Det er op til dig. Begge bureauer har samarbejde med Teksthjælp omkring SEO-tekst, så vi kan løse din opgave i fællesskab.

Kontakt WebPedel.dk hvis du vil have et lækkert og brugervenligt design i WordPress

Webpedel er et webbureau, som designer professionelle hjemmesider i WordPress. Deres speciale er hjemmesider til små og store virksomheder inden for alle erhverv (men ikke webshops). De har priser og tilbud i alle niveauer. Lige fra de store hjemmesider med avancerede funktioner til billige, men professionelle hjemmesider. 

Kontakt VRweb.dk hvis du har brug for en sikker webshop/hjemmeside med et betalingssystem 

VRweb er for dig, som skal bruge en professionel webshop. Eller har du ydelser som bøger, kurser, filer eller andet content, der kræver online betaling? VRweb kan hjælpe dig med en ny hjemmeside, hvor Dankort eller andre betalingsmetoder er indarbejdet. 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.