God hjemmeside - God forretning

Hvem laver gode hjemmesider

Denne side handler om, hvorfor gode hjemmesider er vigtige. Den handler også om, hvorfor jeg fraråder, at man laver sin egen hjemmeside – og hvor man finder et godt webbureau til opgaven. Du får to anbefalinger til to forskellige webbureauer. Du finder dem nederst på denne side. Men læs gerne al teksten alligevel. Indholdet er målrettet alle, der har drømme om sikre og lige veje til nye og gode hjemmesider – og byder også på relevante links.

Hvorfor skriver tekstforfatteren om gode websider og webbureauer

Som tekstforfatter er mit speciale ikke design af hjemmesider – men den gode tekst til nye hjemmesider. Så hvorfor skrive om valg af webbureau? Årsagen er, at jeg alt for ofte møder selvstændige, der på den ene eller anden måde er kommet i klemme med deres hjemmeside. Mit ønsker er selvfølgelig at møde færre kunder, der er kede af deres websites. Alle fortjener en god start i forretningslivet ude på Google – med den bedst mulige hjemmeside til det budget, man nu har.

Spar en dyrekøbt erfaring

Lad os se på, hvad der kan gå galt. Og hvad vil det egentlig sige, at komme i klemme med en ny hjemmeside? Nogle har købt deres nye website alt for dyrt. Nogle sidder tilbage med en upersonlig skabelon, der ikke er særlig brugervenlig. Andre er blevet bundet til dyre løsninger i webbureauer, som de ikke kan komme ud af – endda mange år frem i tiden! Selvfølgelig kan de gå deres vej og lukke døren til bureauet, men ikke uden at de mister deres penge, og den hjemmesiden de har betalt for. Den ejer webbureauet nemlig. Min anbefaling er, at du skal have rettigheden, til det produkt du har betalt for. Altid!

Hjemmestrik i konkurrence med de professionelle

Der er en anden særlig gruppe, der helt på egen hånd er kommet i klemme. Det er dem, der har bygget deres egen hjemmeside – selvom de ikke har den ringeste erfaring med webdesign. Eller SEO-markedsføring af nye hjemmesider. Nettet svømmer over med reklamer (desværre), der siger, at det er muligt med få klik at få en gratis hjemmeside op at stå. Og det er også sandt. Men! I forhold til hjemmesidens yde- og konverteringsevne, er der mange tekniske detaljer, der skal spille sammen, før du når en god hjemmeside, der gør nysgerrige besøgende til betalende kunder. Men det værste kommer her. Gruppen med hjemmestrik ender med hjemmesider, der ikke er søgbare på Google. Det giver 0 mulige chancer for virksomhedens overlevelse, hvis Google er den primære agent, der skal arbejde for at finde nye kunder.

Undgå spildtid og øv-tid 

Gør-det-selv-folket har alle det tilfælles, at de har spildt en masse tid på at løse en opgave, de egentlig ikke havde interesse eller flair for. Deres interesse ligger i deres fag og branche. Det er dét, de er dygtige til. Hjemmesiden er blot et værktøj til at arbejde med noget de holder af. Hører du til i denne kategori? Så er det særlig vigtigt, at du giver designopgaven videre til en fagperson! Én der dagligt arbejder med at bygge gode hjemmesider – og ved, hvad der skal til for at løse opgaven professionelt. Du vil gøre dig selv og din forretning en stor tjeneste.

Mine bedste råd før du vælger hjemmeside - og webbureau

Mit håb er, at alle der finder frem til denne side, kan undgå dyrekøbte erfaringer og bump på vejen, og gå direkte i mål med en hjemmeside der tjener forretningen fra første dag. Med den viden jeg har i dag, ville jeg selv starte med tre ting, hvis en ny hjemmeside var næste skridt.

Tre gode råd

1. Jeg ville sætte mig ind i, hvad en ny hjemmeside kræver, så jeg har en ide om omfanget af arbejdet. Jeg kan anbefale at du dykker ned i emnet her: Ny hjemmeside – de vigtige overvejelser (link er på vej). 2. Jeg ville bede om et uforpligtende tilbud fra et webbureau, der har god erfaring med at lave hjemmesider – også for mindre virksomheder. Jeg ville også tage en snak med bureauet om, hvad du og din virksomhed har brug for – og hvad du ikke har brug for. 3. Jeg ville vælge WordPress! Er du interesseret i et tilbud, og vil du gerne læse mere om fordele med WordPress, så klik her: Måske et af verdens bedste CMS.

Vælg et webbureau med ro i maven

De anbefalinger du får her, går til webbureauer med god kundeservice og rimelige priser. Køber du en hjemmeside hos dem, ejer du selv din egen hjemmeside. Du kan vælge at tilkøbe løbende support, men du kan også vælge at købe vedligehold på timebasis. Det er op til dig. Begge bureauer har samarbejde med Teksthjælp (det er mig) omkring SEO-tekst, så vi kan løse din opgave i fællesskab. Og her kommer så de to anbefalinger:

WEBPEDEL.DK – hvis du vil have et lækkert og brugervenligt design i WordPress

Webpedel er et webbureau, der i mere end 7 år har designet professionelle hjemmesider i WordPress. Deres speciale er hjemmesider til små og store virksomheder inden for alle erhverv (men ikke webshops). De har priser og tilbud i alle niveauer. Lige fra de store hjemmesider med avancerede funktioner til billige hjemmesider. Du kan hente et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside lige her: Webpedel.dk

VRWEB.DK – hvis du har brug for en sikker webshop/hjemmeside med et betalingssystem 

VRweb er et webbureau, der også har været på markedet i mange år. Ønsker du en webshop? Eller har du ydelser som bøger, kurser, filer eller andet der kræver online betaling? Så kan VRweb hjælpe dig med en ny hjemmeside, hvor Dankort eller andre betalingsmetoder er indarbejdet. Du kan hente et uforpligtende tilbud på opgaven lige her: VRweb.dk

Eksempel på en god hjemmeside

Vil du se et eksempel på en ny, god hjemmeside, så skal du klikke her: En tidligere kunde.

Før du smutter...

Skal din nye hjemmeside klare sig godt på Google? Så har den brug for god SEO-tekst. Det kan du læse mere om her: SEO-tekst til nye hjemmesider. Du kan også læse om, hvad en god salgstekst betyder for din forretning. Det kan du gøre her: God salgstekst til hjemmesider.

På Google er en synlig start en god start

Ring og få en snak om SEO-tekster

Skriv en mail og få et hurtigt svar