Professionel tekstforfatning

Skab en succesfuld hjemmeside med tekster fra en professionel tekstforfatter

Søger du samarbejde med en professionel tekstforfatter?

Som professionel tekstforfatter – eller copywriter som det også hedder i branchen – er det min opgave, at skabe målrettede tekster til din virksomhed, der hjælper dig med at nå målgruppe, som teksten er tiltænkt. Det kan fx være tekster der formidler produkter, emner eller services på en overbevisende måde. Her hos Teksthjælp er der fokus på tekster til hjemmesider. Det vil sige SEO-tekster, webtekster, god kommunikation online, Content Creation (indholdsskabelse) og indholdsmarkedsføring. Den hjælp til tekster du får her, er især målrettet dig, som er klar til at skabe din egen virksomhed og gerne vil markedsføre dig via en hjemmeside. Her kan du læse mere om, hvad jeg kan gøre for dig og dine tekster.

Margit Abrahamsen – kreativ SEO-tekstforfatter hos Teksthjælp

Professionel tekst - hvornår er det en god idé?

En professionel tekst tjener et professionelt formål og sigter altid mod en særlig målgruppe. Derfor er det ofte virksomheder, der mangler kompetencer inden for webtekster, salgstekster og SEO-tekster, SEO-optimering (On-Page SEO) der søger hjælp fra en professionel freelancer. 

Teksthjælp er især noget for dig, hvis …

  • du er underviser – og har brug for tekster, der tiltrækker flere kursister
  • du sælger et produkt – og mangler motiverende tekster til dine købere 
  • du er terapeut – og vil tiltrække klienter med relevante blogindlæg
  • du ejer en professionel virksomhed – men mangler en klar profil 
  • du står med en ny eller gammel hjemmeside, der har brug for bedre tekster

Målet med vores samarbejde vil altid være, at du får markedsført dig selv på en måde så du tiltrækker de kunder du ønsker dig. Det kræver tekster der rammer målgruppen og er synlige online. Jeg hjælper dig med at skabe præcis den slags tekster. Jeg bruger min erfaring til at fremme din hjemmeside og virksomhed ved at engagerer mig professionelt og helhjertet i den succes og de mål, du har sat dig. Sammen formidler vi dine kerneydelser i et sprog målgruppen forstår – så de rigtige kunder kommer til dig.

Hvem har glæde af professionel tekstforfatning?

En professionel tekst er først og fremmest en målrettet tekst, der tjener et professionelt formål. Teksten formidler et budskab eller beskriver et produkt på en måde, der motiverer og engagerer læseren. Derfor er kunderne hos Teksthjælp ofte virksomheder, der har brug for tekster til deres hjemmeside. Uanset hvilken branche du kommer fra og hvilken målgruppe du søger til dine fremtidige tekster, så er der brug for klarhed og god formidling. Især, hvis teksten skal konvertere læserne til potentielle kunder. Som professionel tekstforfatter vil jeg altid fokusere på at teksten styrker din virksomheds profil, så den tiltrækker den rette målgruppe.

Hvor vigtig er professionel teksthjælp?

Medmindre du selv er uddannet inden for tekstforfatning, salg og markedsføring – så vil hjælp fra en professionel tekstforfatter ofte være et vigtigt trin mod succes, især hvis du arbejder i en branche, hvor der er høj konkurrence om kunderne. Der er tale om en investering i din egen virksomheds fremtid. Dine tekster ofte når dine kunder før du selv gør. Har du først dine tekster på plads, kan de arbejde godt og længe for dig og din forretning. En professionel tekst er bedre til at skabe interesse for virksomheden, dine produkter og ydelser. I et kommende samarbejde får du fri adgang til al erfaring, jeg som tekstforfatter har være flere år om at oparbejde. Dermed undgår du fejl som du kan miste kunder på.

Skal din tekstforfatter have kendskab til branchen?

Det kan være en fordel, at en tekstforfatter har kendskab til din branche – eller emnet. Men det er ikke nødvendigt. Jeg har skrevet tekst til arkitekter, terapeuter, fotografer, psykologer, kropsbehandlere, kunstnere, forfattere og kunstgallerier. Grundlaget for mine tekster henter jeg hos mine kunder – da de er specialister på deres eget felt. Ligesom du er. De bedste professionelle tekster bliver altså til i et tæt samarbejde, da det er din viden om faget og branchen der skal frem. Til gengæld har jeg styr på, hvad der er relevant i forhold til indhold, og hvad der ikke er. Jeg har fokus på, hvordan teksten bedst muligt sælger din virksomhed. Så uanset hvilken branche du arbejder i, søger jeg for at din tekst rammer målgruppen med værdifulde budskaber.

En hjælp til at sælge dig selv, bedre!

At sælge sig selv er ofte en overordentligt svær disciplin at udføre på egen hånd. Janteloven har et godt tag i de fleste af os, og vi træder os selv over tæerne ved tanken om at sætte superlativer på vores egen formåen. Vi skærer hellere grenen over vi selv sidder på, end at lufte vores talenter i det fri. Men dine kunder har brug for at kende til dine ressourcer og talenter, for at vælge dig til. Der er ingen vej uden om at træde frem i lampelyset, når en tekst skal fortælle om kompetencerne i virksomheden. Så ja, du er altså nødt til at fortælle eller vise, hvor fortræffelig du er.  

Med teksthjælp står du ikke i vejen for dig selv

En professionel tekstforfatter sikrer også, at du ikke kommer til at stå i vejen for din egen succes. Fx ved at holde noget tilbage. Eller fremhæve noget ligegyldigt – mens du glemmer at sige det vigtigste til de kunder, du ønsker at tiltrække. Det kan nemlig være overordentligt vanskeligt at sortere i, hvad der er væsentligt at fortælle om. Alene det at fatte sig i korthed og ikke skabe unødvendig støj er en kunst i sig selv. Tekstens (og din) opgave er nemlig at gøre kunden tryg nok til at investere i det du sælger. Ellers vil kunderne måske vælge en af dine konkurrenter.

Tekst koster. Men det gør tekst, der kokser også...

Mange tøver ved tanken om at købe tekst. Og det forståeligt. Men for selvstændige er det en dårlige idé – af mange årsager – at spare udgiften til de tekster, der skal skaffe dig kunder. Og indtjening. Oven i det, så er professionel tekstforfatning en tidskrævende opgave. En effektiv tekst bygger man på viden, uddannelse og erfaring med tekstforfatning og kommunikation der virker. Det er sjældent at virksomheder har adgang til så specialiseret viden. Oven i det, så bliver opgaven løst, mens du kan fokuserer på at drive din virksomhed og gøre det, du er bedst til. 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.