Professionel tekstforfatning

Professionel tekstforfatter - online salgstekst og SEO-tekst

En tekst fra en professionel tekstforfatter gør det nemt for nye kunder at sige ja tak til dig og dine tilbud på hjemmesiden. Du får hjælp til at fortælle om dine tilbud i en stærk og unik tekst. Du får tekst der møder dine kunder med relevante emner og klare budskaber. Du får også en tekst, der er nem at skimme på skærmen. Det fastholder nemlig kunden.

Besøgende bliver til kunder

Professionel tekstforfatning er især vigtig for dig, som er selvstændig, og gerne vil tiltrække nye kunder online. Mit gæt er, at du er her lige nu, fordi du har drømme, ambitioner og ønsker for din forretning i fremtiden? Det er vigtigt for dig, at din hjemmeside får en høj værdi ved at gøre besøgende til nye kunder? På bundlinjen handler det om at din tekst skal klare sig godt midt i konkurrencen og presset fra alle andre i samme branche. Den tekst hjælper jeg dig gerne med at få på plads.

Professionel tekstforfatning handler om kvalitet

Ja! Det er ingen sag at forklare en pointe med mange sætninger. Du ved… bla bla bla. Stolpe op og stolpe ned. Men kunsten er jo, at sige det vi vil – helt kort, helt klart. Når vi starter på din tekst, skal vi grave al den vigtige viden frem. Dernæst skal vi sortere i den. Vi skal strege ud og slette de fleste tanker, hovedet er fyldt med. De er interessante og sikkert sande. Men ikke noget for vores kunder at læse. Når det er klaret, kan din skribent endelig få lov til at sidde i timer og vende og dreje sætninger og ord. Helt frem til de korte bidder glider lige ind. Uden besvær. Tak! Teksten har løftet sin opgave.

Sandheden om, hvorfor du ikke kan undvære god tekst

Din tekst taler med de nye kunder, før du selv gør. Derfor gør det ingen gavn at sætte en brølende fiskekutter i Google-vandet. Du skal sende sirenen. Hun synger alle kunderne ind. Uden anstrengelse. Og mens hun synger i de dybe farvande på internettet, så får du tid til at gøre det du er bedst til. Det er muligt. Også for dig!

Professionel tekst har mange navne

Der findes mange kalde-navne for de tekster, du kan få teksthjælp til: professionel webtekst, digital tekst, salgstekst, webtekst, SEO-tekst, online tekst og bare hjemmesidetekst. Uanset hvad vi beslutter os for at kalde den, så kan du være sikker på, at du får en tekst der motiverer og inspirerer dine læsere. De får svært ved at holde sig selv tilbage fra at tage en snak med dig. Du får en tekst, der viser, det bedste du har. Med lavt lixtal, så den er nem at læse.

Teksthjælp der også udvikler din forretning

Ingen kan udvikle tekst og indhold, uden også at udvikle sin forretning. De to ting hænger tæt sammen. Som tekstforfatter ser jeg dig udefra. Det vil sige, at jeg ser din virksomhed, som kunderne ser den. Det gør dine sætninger fri af al det indforståede indhold, der overlader din læser til at selv at skabe mening. Det kræver for mange kræfter – og er ikke godt for salg og din evne til at tiltrække nye kunder. Så det får du også hjælp til. Ligesom du også får hjælp til at stille skarpt på, hvor du gerne vil hen med din virksomhed. Hvem du gerne vil tiltrække, og hvordan dine tilbud skal formidles. Du får tekst, der taler til kundens fornuft – og lander godt i maven. Det er god forretning.

Har du brug for professionel tekst?

Ring og få en snak om nye tekster

Skriv en mail og få svar på spørgsmål