SEO uden binding

Teksthjælp tilbyder SEO uden binding, gode tekster og fleksibelt samarbejde

Teksthjælp er et lille tekstbureau, der specialiserer sig i tekstforfatning til hjemmesider, SEO-tekster og On-Page SEO – og tilbyder SEO-hjælp uden binding. For dig betyder det, at du kan få hjælp til din hjemmesides SEO på freelancebasis uden at binde dig til månedlige betalinger for synlighed på Google. Mine priser er ikke i den billigste ende, men du får overblik over, hvad du køber! 

Mange virksomheder ender med at betale store summer for SEO-hjælp, uden at de får den kvalitet og det engagement, de burde have. Jeg har selv overtaget nogle af disse hjemmesider, og det er frustrerende at se, hvordan dårlig SEO påvirker virksomhederne både økonomisk og i forhold til deres synlighed. Det er ikke fordi de ikke får SEO-tekster, men det er tydeligt, at der ikke er blevet taget hånd om det fulde potentiale, som hjemmesiden har.

 

Jeg har også set eksempler, hvor udgiften har nået 150.000-200.000 kr. over nogle år for et simpelt SEO-produkt, hvor målet om organisk synlighed på en enkelt side på Google for længst er nået, men man fortsætter med at inkassere penge fra den intetanende virksomhed. Det sker ikke her. Hos Teksthjælp.dk er der fuld gennemsigtighed – fra start til slut.

Er SEO med binding altid et problem?

Det korte svar er nej. Der er opgaver, jeg siger blankt nej til, fordi jeg på forhånd ved, at der er brug for teknisk SEO eller content i så store mængder, at jeg ikke kan løfte opgaven. Det gælder især store virksomheder og webshops. Det kan også være virksomheder i brancher, hvor konkurrencen er så høj, at det giver bedre mening at søge hjælp hos et større veletableret SEO-bureau, hvor de for eksempel er specialister i teknisk SEO, køb af backlinks osv. Hos sådanne SEO-bureauer er det svært at komme uden om binding for en periode. De påtager sig SEO for hjemmesider, hvor der er brug for månedlige indsatser, konstant monitorering af resultater, produktion af nyt content osv. Her kan arbejdet med SEO være så teknisk omfattende, at gode SEO-tekster og On-Page SEO ikke er nok. Men for alle andre og især mindre virksomheder skal man tænke sig godt om, før man vælger sin SEO-hjælp.

SEO UDEN BINDING - DINE FORDELE

  • Fleksibilitet: En af fordelene ved at vælge SEO uden binding er fleksibiliteten, det giver dig. Du er ikke bundet af lange kontrakter eller månedlige betalinger, hvilket betyder, at du kan tilpasse og justere din SEO-hjælp efter dine specifikke behov og budget. Du har stadig mulighed for at reagere hurtigt på ændringer i markedet eller din virksomheds behov.
  • Økonomisk fordelagtigt: En anden fordel ved at vælge SEO uden binding er den økonomiske fordel. Du betaler kun for den SEO-hjælp, du faktisk har brug for, uden at skulle binde dig til faste betalinger. Ved at undgå faste betalinger kan du tilpasse din SEO-investering efter behov og prioriteringer. Dette kan være særligt fordelagtigt for mindre virksomheder med begrænsede ressourcer.
  • Ingen langvarige forpligtelser: Ved at vælge SEO uden binding undgår du at blive fanget i langvarige forpligtelser, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, den opnåede trafik eller bare ønsker at skifte SEO-tekstforfatter.
  • Frihed til at skifte leverandør: Hvis du ikke er tilfreds med den SEO-hjælp, du modtager, har du mulighed for at skifte leverandør uden at skulle bryde en kontrakt eller betale ekstra gebyrer. Mine kunder har dog en tendens til at vende tilbage, når de skal udvikle deres hjemmeside med flere søgeord, SEO-artikler, blogindlæg osv.
  • Gennemsigtighed: Med adgang til Google Search Console kan du selv følge resultaterne af din søgemaskineoptimering og holde øje med trafikken, der når din hjemmeside. Du slipper for meningsløse og intetsigende diagrammer, og kan følge udviklingen i din markedsføring og indholdsstrategi.

Hvorfor er det gået så galt i SEO-branchen?

SEO-branchen er svær at navigere i af flere gode grunde. Det kan der vist ikke herske nogen tvivl om. Mit ydmyge bud er, at det hele opstod i kølvandet på Googles store succes som søgemaskine. Alle begyndte at jagte de gode positioner og SEO blev eftertragtet. Pludselig blev SEO en vare, man kunne købe på lige fod med et webdesign. Men et webdesign består ikke kun af en visuel vare, men er ligesom SEO i høj grad et teknisk produkt. Du kan købe katten i sækken med et dårligt webdesign, uden at forstå, det er dårligt. Det er ikke anderledes med SEO, der også er et teknisk – og dermed et kompliceret produkt at købe og gennemskue. Men skal have styr på din søgemaskineoptimering af hjemmesiden, så er der ingen vej udenom. Derfra, hvor jeg sidder, kan jeg sagtens forstå, at SEO-branchen har fået et noget blakket ry og efterladt mange frustrerede kunder i kølvandet.

Forstå det SEO-produkt du betaler for

Jeg har mødt flere af disse virksomheder, der endte med at blive frustrerede over deres dyre binding til SEO-bureauer. Og jeg krummer tæer i mine sko hver gang! Måske fordi jeg selv er havnet i en branche, hvor det er overordentligt nemt at halvsnyde sine kunder eller sagt på en anden måde: give indtryk af, at SEO er sværere end det er. Men SEO er ikke svært. SEO er ikke kompliceret. Til gengæld er SEO noget andet… SEO er tidskrævende. SEO tekstforfatning kræver ekspertise, og den får du kun ved at bruge mange timer på at teste bevægelserne i søgeresultaterne og ved at følge Googles udvikling. Når du betaler for en SEO-tekst hos mig, afspejler min timepris ikke blot min tid. Du betaler også for adgangen til min erfaring og den viden, jeg omsætter i de timer, jeg arbejder med dine SEO-tekster.

Et sidste Av! og Æv!

Og så er der lige et tryk til på den i forvejen ømme tå. DU FÅR INGEN GARANTI FOR RESULTATER, NÅR DU INVESTERER I ORGANISK SEO. Eller jo, måske gennem køb af falske links eller en eller anden form for manipulation af Google, er det muligt at skøjte forbi dine konkurrenter. Jeg må indrømme, at jeg ikke kender til alle de kneb, der findes. De interesserer mig ikke af en særlig god grund, og det er, at Google har det med at svinge pisken over dem, der forsøger at snyde. Med andre ord kan du have betalt en formue for at snyde dig frem i feltet og miste det hele på et øjeblik. Derfor er den SEO, du køber her, bygget på godt gammeldags benarbejde, der handler om solid og grundig SEO-tekstforfatning i høj kvalitet og den On-Page SEO, der hjælper både kunder og Google rundt på din hjemmeside. Det er nemlig den slags SEO, der både holder og vinder på den lange bane. Det er også den slags SEO, jeg ønsker at levere til mine kunder. 

Den gode nyhed til sidst ... der er håb og god SEO derude

Mit mål som SEO-tekstforfatter er at hjælpe små virksomheder med at øge deres synlighed online og tiltrække flere kunder gennem effektiv søgemaskineoptimering. Godt SEO-arbejde handler om solid og grundig tekstforfatning, der er optimeret til både brugere og søgemaskiner – og du får det hele her! Jeg har erfaring med at arbejde med forskellige virksomheder og brancher og tilpasse SEO-hjælpen til specifikke behov og mål. Jeg er optaget af at levere kvalitetsindhold, der er relevant, informativt og engagerende for dine potentielle kunder.

Min tilgang til SEO er baseret på ærlighed, gennemsigtighed og langsigtede resultater. Jeg tror på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde med mine kunder og sikre, at alle får den bedst mulige værdi for deres investering. Al hjælp fra Teksthjælp er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed og opnå succes online gennem effektiv SEO. 

Margit Abrahamsen, professionel tekstforfatter 

PS: prøv at google: hvad er organisk SEO ! Hold øje med, hvem der er nr. 1 🙂  På en god dag ligger jeg også i toppen med søgninger som: SEO tekstforfatter / SEO tekstforfatning / Professionel tekst til hjemmeside 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.