Google søgeoptimering

Bliv fundet på Google - med de rigtige søgeord og en effektiv strategi

Margit Abrahamsen, SEO-tekstforfatter hos Teksthjælp.dk

Er du parat til at investere i en analyse af dine søgeord på hjemmesiden? Og nye tekster? Så kan jeg meget vel være den helt rette tekstforfatter til din virksomhed. Jeg tilpasser og optimerer dine søgeord til den målgruppe du søger online. Det handler om at finde de rigtige ord. Og bruge dem fornuftigt i gode tekster. Du får samarbejde med en erfaren tekstforfatter der allerede har god erfaring med at løfte nye hjemmesider frem på Google. 

Har du brug for hjælp til din Google søgeoptimering?

Teksthjælp er noget for dig, hvis du er virksomhedsejer og søger en ærlig og professionel hjælp til dine Google søgeoptimering. Jeg er ikke den billigste tekstforfatter at bruge, men på den lange bane er der mange penge at spare. Du slipper for at smide penge efter store SEO-bureauer, der bare gerne vil tjene penge på dig – uden at levere et effektiv SEO-produkt. Ønsker du samarbejde med en seriøs specialist inden for SEO-tekster? Én, der også brænder for dine resultater? Så er det Teksthjælp du skal ringe til. 

Kom godt fra starte med en håndholdt SEO-hjælp

Fiasko-SEO eller succes-SEO? Forskellen ligger i, hvem du vælger at hente SEO-hjælp hos. Teksthjælp er sat i verden for at skabe resultater. Det kræver en SEO-tekstforfatter, der gerne må besidde et lille (eller større) konkurrence-gen. Det gælder jo om at komme først. Ligge øverst. At overhale de andre. Hvis hjemmesiden er raketten, så er brændstoffet din SEO. Så langt så godt. Men der er spilleregler, og de kommer her: Ingen af os styrer 100%, hvad Google indekserer. Eller hvilken plads vi bliver tildelt i søgeresultatet. Men vi har indflydelse – og den skal vi bruge til vores fordel. 

Vi styrer, hvad vi fodrer algoritmerne med. Altså de, som Google har at arbejde med. Den effektive SEO kræver mange timer foran skærm og tastatur. Både når strategien skal lægges, teksterne skal skrives og man bagefter skal skrue på SEO-knapper – indtil synligheden er, hvor den skal være. Det er den service, du får her. Den er ikke billig, men den er nødvendig. Især, hvis du er seriøs med din virksomhed og dit produkt. Mangelfuld SEO koster synlighed og kunder. Punktum.

Læs om SEO-tekstforfatning

Problemet med billige SEO-tekster og løsninger....

At købe billige SEO-tekster er sjældent en god idé. Ærlig talt, så bløder mit SEO-hjerte, hver gang jeg møder virksomheder, der har købt SEO uden at nå de resultater, hvad der var muligt. Især ved tanken om, hvad det har kostet af kunder og succes. For SEO-tekster er ligesom alle andre produkter. Du får, hvad du betaler for. Når det kommer til god SEO til hjemmesider, er der ingen smutvej. 

De billige SEO-tekster kommer ofte fra hånden af studerende, der ingen interesse har for din succes. Derfor kan en billig løsning hurtigt ende med at blive den dyreste. På alle niveauer. Med SEO fra Teksthjælp får du en helhedsorienteret løsning. Der holder på den lange bane! Foruden dine salgstekster, skal der være styr på brødteksten, Google-snip og Alt-tekster. 

Oven i det kommer den interne linkbuilding. Det er sådan du får det du har brug for: succes med synlige tekster på Google. Det er ikke den billige eller hurtige løsning. Men den er effektiv.

Teksthjælpen er målrettet og konkret

Den teksthjælp du henter her, giver dig en ny søgeordsstrategi. Eller forbedrer den du har. Uanset hvilken opgave du kommer med, så arbejder vi målrettet med at tiltrække (mere) organisk trafik fra Google til din hjemmeside. Når jeg skriver vi, så mener jeg dig og mig. For du er specialisten, der ved alt om det du sælger. Jeg er specialisten, når det kommer til sin SEO, og hvordan du sælger. Professionel tekstforfatning kræver et tæt samarbejde. Men så bliver resultatet også godt! 

Læs mere om at blive synlig på Google

Analyse, nye søgeord og strategi – bliv klogere…

Kunderne søger på Google med unikke søgeord. Derfor kommer du ikke uden om at samarbejde med én, der kan lave en søgeordsanalyse for dig. Så det er svært at komme uden om en SEO-tekstforfatter, når du skal have nye hjemmeside og/eller nye hjemmesidetekster. En søgeordsanalyse handler om at fange opmærksomheden fra de rigtige kunder på Google. Den opmærksomhed får du, når du forstår din målgruppes søgeadfærd og hvilke søgeord og søgeordskombinationer de bruger online. Med en god søgeordsanalyse på hånden, kan det gå stærkt med at få tekster online. Gode SEO-tekster der rammer konkrete behov hos dine kunder og tiltrækker købeklare kunder. Hjælpen til den opgave får du her!

Læs om SEO-tekster

Ingen garanti – men alt at vinde

Selv med den bedste søgeordsanalyse og de mest optimale søgeord, er der ingen garanti for en god placering på Google. Desværre. Men! Mit bud er, at du har fundet frem til denne side og Teksthjælp på Google? Eller en anden søgemaskine? Den synlighed det gjorde det muligt, den har jeg oparbejdet gennem et godt og solidt SEO-tekst-arbejde. Bliver du kunde her? Så får du intet mindre. Du får den bedste tekst til din forretning. Du får en tekst der skaber tillid – og klart signalerer udbyttet af dit produkt.

SEO booster både nye og gamle hjemmesider

Det gør ikke noget, at din hjemmeside er ny og aldrig har haft sin gang på Google. Eller i andre søgemaskiner. Så længe din søgeoptimering er på plads. Så er der gode chancer for, at det er din hjemmeside der popper op i det organiske søgeresultat på Google. Når al dit indhold er bygget på en grundig søgeordsanalyse, SEO-strategi og med velskrevne SEO-tekster, får du en bomstærk hjemmeside på Google. Men du kan også komme med en ældre hjemmeside. Så analyserer jeg dens potentiale. Ser på, om der er optimal sammenhæng mellem dit indhold og dét kunderne søger efter. Er det ikke tilfældet, hjælper jeg dig med at optimere kundernes interesse for din forretning.

Spilder du også hjemmesidens SEO-potentiale?

De færreste selvstændige bruger hjemmesidens fulde SEO-potentiale. Det beror på, at især mindre virksomheder mangler viden nok om søgeord og søgeoptimering, til at udvikle og udnytte hjemmesidens potentiale. Derfor er SEO-hjælp relevant for enhver der ejer en hjemmeside, der søger kunder. Man behøver heller ikke gå til store bureauer for at få løst denne opgave. Teksthjælp, der selv er en lille virksomhed, kan også hjælpe andre frem til bedre synlighed og resultater online. Det sker gennem optimering af hjemmesidens indhold og fokus på at formidle det du sælger, fra så mange og inspirerende vinkler som muligt. SEO-hjælpen og teksterne får du her. Uanset, hvilken branche du kommer fra.

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.