Google er stedet alle søger

Sådan bliver din hjemmeside synlig på Google

Det er din SEO-tekst på hjemmesiden, der gør din hjemmeside synlig på Google. SEO (søgemaskineoptimering) er en optimering af hjemmesidens kommunikation med Google. En kommunikation, der foregår ved at bruge relevante søgeord i dine tekster. Relevante søgeord er de ord og søgeordskombinationer der rammer dine kundernes behov. Som ejer af en hjemmeside, skal du altså gøre det helt klart for Google, hvad siden handler om, og hvorfor Google skal vise dit indhold frem til potentielle kunder/læsere. Gør du et godt stykke arbejde omkring dine SEO-tekster, er der gode muligheder for at blive synlig i de organiske søgeresultater.

5 grundtrin til en synlig og effektiv hjemmeside

En hjemmeside skal ikke bare være synlig. Den skal også tale effektivt til sine kunder/læsere. Derfor har en seriøs forretning og hjemmeside brug for en cocktail af journalistik, kundepsykologi og digital markedsføring. Dette uanset branche. Det er vigtigt du kommer på banen med de værdier som har betydning for kunderne. Det kræver tid, viden og somme tider en hel del tålmodighed at nå de gratis pladser i de organiske søgeresultater. Nedenfor har jeg listet de tiltag, der skal til for at din hjemmeside bliver synlig, og kan arbejde godt for din virksomhed. Du kan vælge at gøre det selv eller du kan få hjælp til det hele hos Teksthjælp:

  1. Søgeordsanalyse, find ud af hvilke søgeord din målgruppe bruger
  2. Content Marketing, find ud af hvordan du besvarer eller belyser et relevant emne
  3. SEO-tekster, skriv selv eller køb de tekster, der skal gøre dig synlig
  4. God SEO-teknik – vælg et webbureau der hjælper din tekst og forretning frem med god teknik
  5. En snak om professionel tålmodighed fordi det at få en gratis position i de organiske søgeresultater, tager tid.

Synlighed på Google er en investering

Det giver næsten sig selv, at der er rift om pladserne på Googles første sider. Alle vil til fadet og have de bedste pladser med de bedste tekster. Men der skal ikke afholde dig fra at kaste dig ind i konkurrencen -uden forbehold. Du kan nemlig være heldig at få en god plads fra starten. Gode SEO-tekster er ikke billige, men du kan vælge at se dine tekster som en langsigtet investering i din hjemmesides succes. Der er nemlig mange penge at spare på annoncer, når du har en synlig hjemmeside med gode tekster på Google. Og det kan gøres helt enkelt, med en simpel og mindre hjemmeside. NB! Teksthjælp har samarbejde med et webbureau der er specialiseret i at lave SEO-venlige hjemmesider til små virksomheder.  Det kan du læse mere om her: SEO-venlige hjemmesider til Google.

Er du “gør det selv typen” og indstillet på selv at lægge lidt kræfter i sagen? Så vil jeg anbefale dig at følge en blog hos det hollandske bureau YOAST. Klik og læs mere her: SEO-blog

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om, hvordan en PROFESSIONEL TEKSTFORFATTER skaber mere tillid til dig, dit produkt og din hjemmeside.

Er det nu, du skal være mere synlig

Ring og få en snak om din synlighed

Skriv en mail og få et hurtigt svar