Sådan får du nye kunder online

Vil du også ha' webtekster og SEO, der tiltrækker nye kunder online?

Af Margit Abrahamsen - tekstforfatter til hjemmesider

Ejer du en hjemmeside, der skal tiltrække nye/flere/bedre kunder? Og mangler du webteksten, der skal løfte opgaven for dig? Så er der gode chancer for, at du kan drage fordel af en tekstforfatter uanset din branche – om du er håndværker, arkitekt, psykoterapeut, kunsthandler, forfatter, psykolog, alternativ behandler, vinduespudser, coach, foredragsholder eller yogalærer. Mit speciale er tekst og formidling, der styrker kunderelationer online. Det handler om at gøre et godt indtryk. At bruge de ord og budskaber der giver mening for læseren. At skabe en god kontakt til din målgruppe online – så du kan få, de kunder du ønsker dig. 

Søger du grundlæggende viden om SEO, så kan du starte her: hvad er SEO-tekster?

Du får hjælp til de tekster, du ikke selv kan skrive

Det er ikke alting, man kan eller skal selv. Jeg hjælper dig, der hverken har tid eller lyst til at skrive selv. Teksthjælps kunder kommer fra meget forskellige brancher, men har det tilfælles, at de gerne vil tiltrække kunder til deres hjemmeside. De har brug for en kundeorienteret tekstforfatter til at gøre teksterne (mere) effektive. Målet er øget kundetiltrækning, og derfor er det vigtigt, at vi tager en snak om hvem din målgruppe er. Når teksten rammer målgruppens behov, åbner det døren til din virksomhed. 

Du får en hjemmeside der er: 

 • troværdig og tryghedsskabende
 • god til at kommunikere med kunderne
 • tiltrækkende for den rette målgruppe 

En online kommunikation der tiltrækker nye kunder

God kommunikation er en udfordring. Online kommunikation er en dobbelt udfordring. Med god grund. For der er rigtig mange elementer, der skal spille sammen for ikke at tabe læseren undervejs. Det kræver en sammenhængende og overbevisende online kommunikation at tiltrække kunder. Og den skaber vi ved at placere dine vigtigste budskaber de rigtige steder på siderne. Vi skaber den også ved at arbejde jordnært med din kommunikation. En tekst er nemlig først virkningsfuld, når den er skrevet i øjenhøjde med læseren, vækker tillid og gør kunden tryg.

Læs om professionel tekstforfatning 

Teksthjælp fortæller kunderne om fordelen ved dit produkt

Vil du stå stærkt i et marked, hvor mange sælger det samme som dig? Sammen skaber vi den helhed der skal til, for at du bliver konkurrencedygtig online. Vi skal rundt om alle de elementer, der vigtige i forhold til SEO-markedsføring. Du får en sparringspartner, der kommer med idéer til hjemmesidens indhold og strategi, så det er de rigtige kunder du tiltrækker. Vi skal derfor synliggøre de vigtigste værdier i din virksomhed. De kan handle om hvem du er? Hvordan du arbejder? Din særlige tilgang til dit arbejde? Det er værdierne og fordelene du tilbyder kunderne, der får dem til at vælge dig frem for dine konkurrenter.

Læs om gode salgstekster 

Tæl dine fordele ved at bruge en professionel tekstforfatter

Hvis målet at tiltrække nok kunder online – så du kan leve af det …

 1. En professionel tekstforfatter har ekspertise i at skrive indhold, der er målrettet, inspirerer og engagerer din målgruppe.
 2. En professionel SEO-tekstforfatter optimerer dine tekster til søgemaskiner, så din hjemmeside får bedre synlighed og rangering.
 3. En professionel tekstforfatter sparer din tid og energi ved at tage sig af skriveopgaverne, så du kan fokusere på din kerneforretning.
 4. En professionel tekstforfatter hjælper med at opbygge din virksomheds troværdighed med indhold i høj kvalitet.
 5. En professionel tekstforfatter skaber tekster, der overbeviser og inspirerer dine potentielle kunder til at tage kontakt, booke, bestille eller handle med dig.

En quick-guide til at få kunder via hjemmesiden – med eller uden gode hjælp fra Teksthjælp

 • Identificér din målgruppe og deres behov for at målrette dine markedsføringsindsatser.
 • Skab en stærk online tilstedeværelse gennem en optimeret hjemmeside og relevant indhold.
 • Brug en digital markedsføringsstrategi som SEO, der øger synlighed og tiltrække potentielle kunder.
 • Sørg for at du står stærkt i branchen – med klare budskaber i din markedsføring
 • Analyser og evaluer din SEO-markedsføring løbende for at optimere og tilpasse din tilgang og tiltrække flere kunder. 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.