Tekster til markedsføring

Skal det være dig eller dine tekster der skal løbe efter kunderne?

Margit Abrahamsen – din kreative tekstforfatter hos Teksthjælp

Nye kunder skal opdage din virksomhed – og sige ja tak til dine tilbud. Derfor har du brug for en gennemarbejdet tekst til din markedsføring. En gennemarbejdet tekst fortæller kunderne, hvorfor de skal vælge dig. Den sikrer, at det står helt klart for kunder, hvad du tilbyder og hvad deres udbytte er. Bruger du Teksthjælp, får du en tekst der arbejder effektivt for din markedsføring. Du får glæde af en tekstforfatters viden om digital marketing.

Ja! En markedsføringstekst må gerne begejstre

Kan teksten motivere sin læser, så kan den også sælge. Som en kunde engang sagde til mig: Dine tekster giver mig lyst til at deltage i mine egne kurser. Teksthjælp fik til opgave at beskrive hendes kurser, så de kunne tiltrække flere kursister. De tekster jeg leverede, var let læste – og der var lagt lægt på, at læserne og de potentielle kursister hurtigt kunne afkode, om hendes undervisning og uddannelse var relevant. Uddannelsens styrker og mål blev formidlet med klare overskrifter og budskaber. Med sådan en tekst på hånden – altså på hjemmesiden – behøver du ikke arbejde så hårdt for at tiltrække nye kunder. Det kan teksten gøre for dig.

Tydelige tekster er vigtige

Især online er det vigtigt, at din læser nemt og hurtigt kan orientere sig i en tekst. Hvem skriver? Hvor er vi på vej hen? Hvorfor? Og hvor finder jeg det, der er vigtigt for mig? Det er Teksthjælps opgave at skabe overskrifter, som er nemme at overskue og naivgere efter. Gi’r hjemmesiden en god oplevelse, får man lyst til at vende tilbage. Det er vigtigt fordi, kunder sjældent tager beslutning første gang de besøger en hjemmeside. Måske du kender det fra dig selv? Når det kommer til at købe eller booke noget online, så kan man være længe om at tage beslutningen. Det tager ofte tid, før vi gør noget ved sagen.

Samarbejde med den rigtige tekstforfatter

Jeg er tekstforfatter med speciale i markedsføringstekster til hjemmesider og online kommunikation. De tekster du køber her, vil i høj grad fokusere på at give din målgruppe en god oplevelse. Jeg tror ikke på salgsgas. Jeg tror på, at du sælger langt bedre med tekster og budskaber, der lander godt hos dine kunder. Det er afgørende, at vi har tillid, når vi skal tage en beslutning, om vi kan stole på den virksomhed vi lige har fundet online. 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.