SEO-tekst med Teksthjælp

SEO-tekst og hjemmesidetekst til din virksomhed

Har du brug for en forfatter til at skrive SEO-tekst til din hjemmeside? Her får du hjælp fra en SEO-tekstforfatter, der er specialiseret i søgeoptimeret tekst og salgstekst. I dag kan en hjemmeside sjældent undvære hverken søgeoptimeret tekst eller fokus på salg. Den har brug for begge dele. Har du ikke stort kendskab til hverken hjemmesidetekst eller SEO? Så skal du vide, at SEO-tekst til hjemmesiden er en langsigtet investering med flere fordele.

For det første får Google de oplysninger, søgemaskinen skal bruge for at forstå din hjemmeside. For det andet øger du din mulighed for at nye kunder, kan opdage dig og dit produkt online. For det tredje får du en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt. Er dit mål at tage et stort skidt ud på Google med en ny hjemmeside? Og skal den hjemmeside både være søgbar og i stand til at tiltrække sig god opmærksomhed? Så er et samarbejde med en SEO-tekstforfatter (altså Teksthjælp hvis du spørger mig), ikke bare den rigtige vej. Det er også den hurtigste vej videre.

Synes du også, at søgeoptimering er sort snak

En søgeoptimeret tekst er en hel masse små detaljer, der skal spille sammen for at være effektiv. Du skal bruge en søgeordsanalyse, en søgeordsstrategi, de rigtige søgeord til målgruppen, SEO-titler, meta-beskrivelser, intern og ekstern linkbuilding og billede-tags. Du skal også have lidt mere end blot kendskab til Google SEO, Yoast, power-ord, call to action og CTR. Og ja, jeg ved det godt. Er du ikke ekspert i søgeoptimering, så er ordene sort snak. Den gode nyhed er, at når først din SEO-tekst og søgeord er på plads på hjemmesiden, så klarer Google resten for dig.

SEO-tekst er endnu den billigste smutvej til at gøre din hjemmeside synlig og søgbar på Google. På sigt er der altså mange penge at spare på annoncer. Eller tid på de sociale medier, for at skaffe trafik. En anden fordel du vil opnå med teksthjælp, er at du undgår alle de problemer en hjemmestrikket tekst, kan give dig og din hjemmeside på Google. Især hvis din hjemmeside på ingen måde har en chance blandt de mange søgeresultater på Google. Det er ikke kun ærgerligt for dig og din virksomhed. Men også for alle de kunder, der ikke får lov til at opdage dine tilbud. Bare fordi, du ikke dukker op på Google.

Der findes en helt særlig garanti, alle må leve uden

Google bestemmer suverænt hvilke hjemmesider der bliver vist i søgeresultaterne. Derfor følger der ingen garanti for synlighed med de SEO-tekster du køber hos en hvilken som helst SEO-tekstforfatter. Det jeg imidlertid med garanti kan gøre for dig, er at lægge kræfter i at søgeoptimere din tekst. Jeg garanterer også, at min uddannelse inden for journalistik, digital markedsføring, kundepsykologi og salg, kommer til at arbejde godt for dig i dine webtekster. Mit professionelle mål er, at din forretning finder vej til de rigtige kunder, og som tekstforfatter er mit motto: Din succes er min succes.

EN CASE – Iværksætteren der kom på første side af Google

Vil du hilse på en tidligere kunde hos Teksthjælp? Kerstin Backlin er underviser i Alexanderteknik. Hun træner blandt andet musikere i kropsbevidsthed, så de kan holde til livet på en scene – hele livet. Kerstin fik hjælp til at vælge navn til hjemmesidens domæne. Websitet blev designet hos WebPedel.dk og teksten blev skrevet her hos Teksthjælp – i samarbejde med Kerstin, selvfølgelig. Nogle få måneder efter hendes Google-debut kom hun på Googles første side, med de tre vigtigste undersider og salgssider. Du kan besøge Kerstins hjemmeside ved at klikke her: Holdehelelivet.dk. Eller du kan google: Alexanderteknik hvad er det. Eller: Alexanderteknik Øvelser. Eller: Alexanderteknik København. Så popper Holdehelelivet.dk op på Googles første side.

FAQ - de ofte stillede spørgsmål om køb af søgeoptimeret tekst

Hvad er en SEO-tekst

SEO betyder Search Engine Optimization på engelsk – og søgemaskineoptimering på dansk. En SEO-tekst er en tekst, der er bygget op om et eller flere søgeord. Man vælger sine søgeord på forhånd. Og bruger kun ord som man ved, at ens primære målgruppe bruger. Formålet med SEO-tekst er at skrive, så både kunder og Google forstår hjemmesiden – og kan finde den.

Har du brug for en SEO-tekstforfatter, eller kan du selv skrive

Ja, du kan godt selv skrive dine SEO-tekster. Men er målet at din SEO-tekst skal gøre hjemmesiden synlig på de første sider af Google? Så skal du forvente at bruge mange timer ved skærmen, hvor du lærer at analysere og teste. Er du parat til det? Så bliver du helt sikkert dygtig til at skrive SEO-tekster. Er det en hurtig løsning i høj kvalitet, som du har brug for? Så skal du bruge en professionel SEO-tekstforfatter.

Hvad koster en søgeoptimeret tekst

Prisen på SEO-tekster afhænger af, hvor omfattende opgaven er. Derfor skal du starte med at kontakte mig og få en snak om opgaven. Bagefter laver jeg et tilbud til dig.

Kom godt videre med Teksthjælp ...

Læs om TEKST DER SÆLGER – og hvorfor autenticitet i salg og markedsføring på hjemmesiden, er vigtigt for dig og din forretning.

Har du brug for bedre SEO-tekst

Ring og få en snak om din SEO

Skriv en mail og få hurtigt svar