Freelance Tekstforfatter

Spar tid og få bedre resultater med en freelance copywriter/tekstforfatter til hjemmesidens SEO og tekstforfatning

Freelance tekstforfatter Margit Abrahamsen

Mangler du en freelance tekstforfatter til hjemmesidens tekster? Mange selvstændige iværksættere kæmper med at producere de tekster – der både skal tiltrække klik fra Google og engagere potentielle kunder online. Det er her Teksthjælp kommer ind i billedet. Som freelance tekstforfatter har jeg allerede hjulpet flere selvstændige med at skaffe hjemmesidens synlighed og kunder. Lyder det som noget for dig? Læs videre!

Nystartet virksomhed? Har du brug for (flere) kunder?

Er du på vej til at blive selvstændig iværksætter? Eller er du allerede solo-selvstændig og mangler kunder? Uanset hvor du er på vejen mod dit mål, kan du læse alt om fordelene ved at investere i en freelance tekstforfatter til dine hjemmesidens tekster. Især, hvis du skal navigere i en branche, hvor konkurrencen om kundernes opmærksomhed er intens. I en konkurrencepræget branche er evnen til at skille sig ud gennem kvalitetstekster nemlig afgørende for din succes.

Din hjemmeside har brug for robuste og effektive markedsføringstekster. 

En trænet copywriter ved, hvad der skal stå

For den selvstændige iværksætter er en klarsynet og fængende tekst en af de direkte veje til nye kunders opmærksomhed. Som freelance tekstforfatter bringer jeg al min ekspertise inden for tekstforfatning, salg og SEO – til dit bord. Jeg former dine vigtigste budskaber i sætninger alle dine kunder kan forstå. Det giver dig tekster, der får dig til at skille dig ud og bedrer dine chancer for at positionere dig selv i et ofte støjfyldt online marked. Det er den strategiske anvendelse af ord, der i sidste ende konverterer besøgende til kunder. Derfor er investeringen i professionel teksthjælp en investering i både hjemmesiden og virksomhedens fremtid.

Den rigtige tekst får du hos en professionel tekstforfatter 

Sammen fokuserer vi på at skaffe dig flere kunder

Et klart og overbevisende budskab er afgørende for at skabe forbindelse til målgruppen og potentielle kunder. En tekstforfatter er specialist i at forme og finjustere dette budskab med indsigt i online kommunikation og salgspsykologi. Hjemmesiden skal også opnå organisk synlighed på Google ved at implementere SEO-strategier. Ved at optimere både budskaber og placeringer i søgemaskiner kan du øge trafikken til hjemmesiden og potentielt få flere kundekonverteringer. Længere nede på siden kan du læse mere om SEO. Du kan også gå direkte videre til siden om SEO-tekstforfatning

Kan en tekstforfatter skabe vækst i din forretning?

Ja, for et klart og overbevisende budskab er afgørende for at skabe forbindelse til din målgruppe og potentielle kunder. En tekstforfatter er specialist i at forme og finjustere dine budskaber – med en grundig indsigt i online kommunikation og salgspsykologi. Hjemmesiden skal også opnå organisk synlighed på Google ved at implementere SEO-strategier. Ved at optimere både budskaber og placeringer i søgemaskiner kan du øge trafikken til hjemmesiden og derved skabe vækst i din forretning. 

Læs mere om gode salgstekster 

Hjemmesiden? Den ville vælge Teksthjælp ...

Hold dig ikke tilbage! Tag kontakt og hør mere om din mulighed for tekst og SEO til hjemmesiden.